ERZURUM / KÖPRÜKÖY - AKÇAM ORTAOKULU

Mrt

18 Mart çanakkale zaferimizi okulumuzda gercekleştirdigimiz törenle kutladik ..18 Mart programını hazırlayan öğretmenimiz ümmügülsüm hikmet'e teşekkür ederiz..aziz şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun

3. Ayın 14 ü..

14 Mart dünya pi ve matematik günü için matematik öğretmenimiz Hacer yiğit ve öğrencilerimizin etkinlikleri..

Mrt

İstiklal marsımızın kabulünün 102. Yıldönümünü okulumuzda gercekleştirdigimiz törenle kutladık..töreni hazırlayan, emek veren  matematik öğretmenimiz Hacer YİĞİT e teşekkür ederiz..

Mrt

Hacer GÜNGÖR ve Nazlı YAZGAN öğretmenlerimize 8 Mart dünya kadınlar günü sebebiyle  hazırlamış oldukları nazik kutlama kartları için teşekkür ederiz..

Mrt

Mübarek üç aylar içinde olduğumuz rahmet ikliminde; af, bağışlanma, Kurtuluş gecesi olan berat gecesini hakkıyla idrak edebilmek duasıyla.. ibadetlerimiz makbul olsun..

Mrt

Sivil savunma haftası kapsamında okulumuz anasınıfı- ilkokul- ortaokul birimlerimizde deprem tatbikatı gercekleştirdik

Mrt

Görsel sanatlar dersimizde öğrencilerimiz, geleneksel Türk el sanatlarından ebru Tekniğinin uygulamasını yaptı..öğrencilerimiz için ilk niteliği taşıyan bu calişmayı düsünüp oğrencilerimizin deneyimlemesini sağlayan Ders öğretmenimiz Merve KAYA ya teşekkür ederiz

Mrt

6. Sınıf öğrencilerimiz,  matematik öğretmenleriyle birlikte oran- orantı konusunu  yaptıkları kek karışımıyla hem lezzetli, aynı zamanda da kalıcı hale getirdi..

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemini ilkokul- ortaokul ve anasınıfı birimlerimizde karne töreniyle birlikte tamamladık. Karne alma sevincini yaşayan tüm öğrencilerimizin, velilerimizin heyecanını paylaşıyor, dönem boyunca emek gösteren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

"Bizimki bu ülkenin evlatlarına adanmış bir emeğin, azmin hikayesi... 2022'de bu hedefle onlarca projeyi hayata geçirdik."

"Türkiye Yüzyılı"nı inşa edecek çocuklarımızı; kapsayıcı, eşit, nitelikli eğitimle yarınlara daha güçlü hazırlayacağız.

#egitimdetürkiyeyüzyılı

Ock

Anasınıfı- İlkokul ve ortaokul birimlerimizde her hafta öğrenmeyi, eğlendirici eğitsel faaliyetlerle destekliyoruz..

Ara

Okul merdivenlerimiz artık rengarenk!

Okulumuz Merdivenlerine Öğrencilerimiz icin gizil oğrenmeyi destekleyici, ingilizce eğitsel ögelerinden oluşan merdiven giydirmesi yapıldı.Bu güzel calışmayı okulumuza, öğrencilerimize hediye olarak düşünen; geçtigimiz yıllarda okulumuz öğretmenlerinden olan Muhammet Doğan OKKAY öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

İlkokul ve ortaokul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla 12-18 Aralık "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında sağlıklı beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk Malları kullanmanın önemine dikkat çektik.Öğrencilerimiz aileleri tarafından hazırlanan yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize  köprüköy İmam- Hatip ortaokulu rehber oğretmeni Hacer TOK tarafından "Akran zorbalığı" semineri verildi.  "Akran zorbalığı" seminerinde  Öğretmenimiz; zorbalık nedir, Zorbalığı nasıl tanırız, zorbalıkla karşılaştığımızda ya da şahit olduğumuzda nasıl hareket etmeliyiz soruları çercevesinde öğrencilerimizi biinçlendirdi. Semineri düzenleyen Rehber öğretmenimiz Hacer TOK'a teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla sanat sergisi açılışını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve okulumuz için bir ilk niteliği taşıyan sergimizle, öğrencilerimize görsel sanatların farklı disiplinlerini tanıma, yaratıcılıklarını geliştirme, sanatçıyı ve eserini sorgulama fırsatı sunduk.