ERZURUM / KÖPRÜKÖY - AKÇAM ORTAOKULU

AKÇAM ORTAOKULU

AKÇAM MAH. AKÇAM KÜME EVLERİ NO 170 KÖPRÜKÖY / ERZURUM
Vizyon
Vizyonumuz: Bilimsel çalışmalardan, sanat ve sportif faaliyetlere kadar uzanan geniş bir alanda özgün araştırmaları, buluşları, projeleri, beceri tabanlı uygulamaları ve farkındalık eğitimleri gibi vatandaş odaklı hizmeti esas alan, ulusal ve uluslararası düzeyde örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz: Analitik düşünce yeteneğine sahip, çağın gerektirdiği gelişmeleri ve yenilikleri takip eden, sosyal değerlerine bağlı, üreten, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek ülkesindeki tüm fertleri sevgiyle kucaklayan sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı, okullar arası masa tenisi turnuvası, kız ve erkeklerde ilçe birincisi.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Kaloriferli
Uydu İnternet (VSAT)
İlçeye giden servisler bulunmaktadır.
Okulumuz İl merkezine 78, ilçe merkezine 16 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler